Продуктивність насаджень НПП «Ужанський» - Бокоч, Вікторія Віталіївна; Биркович, В. І. (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: функції лісових екосистем; стан навколишнього природного середовища; накопичення і кругообіг речовин в природі; functions of forest ecosystems; state of the environment; accumulation and circulation of substances in nature; Funktionen von Waldökosystemen; Accumulation and circulation of substances in nature