Особливості застосування індексу Херфіндаля-Хіршмана для формування сталого лісокористування - Опенько, Іван Анатолійович (НУБіП України, 2022)
В статті представлена теза матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції присвяченій формуванню сталого землекористування: проблеми та перспективи
Keywords: лісогосподарський комплекс; земельномайнові відносини; індекс Херфіндаля-Хіршмана; forestry complex; land and property relations; Herfindahl-Hirschman Index; forstwirtschaftlicher Komplex; Landbesitzverhältnisse