Адаптаційні реакції організму великої рогатої худоби різних напрямів продуктивності залежно від типу вищої нервової діяльності : монографія - Карповський, Валентин Іванович; Паска, Марія Зіновіївна; Гуфрій, Дмитро Федорович; Криворучко, Дмитро Іванович (My University, 2017)
Монографія присвячена висвітленню основних фізгологічних аспектів життедіяльності організму великогї рогатої худоби різних напрямів продуктивності залежно від типів вищої нервової діяльності, віковій динаміці метаболічних реакцій в онтогенезі та за впливу біологічно-активних речовин. Монографія розрахована на наукових співробітників, аспірантів, магістрів, студентів вищих навчальних закладів, фахівців ветеринарної медицини.
Keywords: тваринництво; велика рогата худоба; вплив біологічно-активних речовин; метаболічні реакції в онтогенезі; animal husbandry; great horned owl; the impact of biologically active substances; metabolic reactions in ontogeny