Лідерство у цифрову епоху - Голубєв, Єлисей (НУБІП, 2025)
Тези доповідей учасників міжнародної дистанційної науково-практичної конференції «Сталий розвиток суспільства в цифрову епоху: інновації, технології, провідництво та менеджмент в освіті» (м. Київ, 1 жовтня 2025 року)
Keywords: бізнес-моделі; цифрова економіка; сталий розвиток; цифрові технології; business models; digital economy; sustainable development; digital technologies