До питання щодо заліснення перелогових земель Західного Полісся України - Маурер, Віктор Мельхіорович; Радько, Р. П. (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: штучні насадження; кореневі гнилі; лісовідновлення; forest plantations on fallow land; root rot; reforestation; root rot; forest plantations on fallow land