Порушення ландшафтів Рівненщини внаслідок нелегального видобутку бурштину - Козярчук, В. Е.; Бережняк, Євгеній Михайлович (My University, 2023)
В статті представлені тези доповідей учасників ІХ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених «Екологія – філософія існування людства», що проходила 19-20 квітня 2023 р. на базі кафедри екології агросфери та екологічного контролю факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Національного університету біоресурсів та природокористування України. Мета конференції - підвищення ефективності та якості наукових досліджень, підтримки зв’язків у науковій галузі серед студентів, аспірантів, молодих вчених вищих аграрних навчальних закладів України та країн Європи, представлення, обговорення та використання результатів досліджень.
Keywords: ландшафти Рівненщини; видобуток бурштину; бурштин; нелегальний видобуток бурштину; landscapes of the Rivne region; amber mining; amber; illegal mining of amber; Landschaften der Region Riwne; Bernsteinabbau; Bernstein; illegaler Bernsteinabbau