Проблемні питання інноваційної політики в Україні - Росул, Я. І. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Інновації в освіті, науці та виробництві» присвяченої 100-річчю від дня заснування ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» (24-26 листопада 2021 року).
Keywords: інноваційна політика; наука нового типу; національна економіка; innovation policy; new type of science; national economy; Innovationspolitik; Volkswirtschaft