Управління персоналом - Балановська, Тетяна Iванівна; Гогуля, Ольга Петрівна; Драгнєва, Наталія Іванівна; Драмарецька, Кристина Павлівна; Троян, Аліна Василівна (ЦП Компринт, 2018)
У навчальному посібнику розкрито теоретичні аспекти та практичні питання управління персоналом у підприємствах, наведено тестові завдання для самоперевірки рівня засвоєння знань. Рекомендується студентам, аспірантам, викладачам, усім, хто цікавиться питаннями управління людськими ресурсами.
Keywords: управління персоналом