Research spontaneous combustion of biomass in process of thermal decomposition - Zolotovska, O.; Tesliuk, H. (НУБіП України, 2024)
Теза доповіді з матеріалів XХV Міжнародної наукової конференції «Сучасні проблеми землеробської механіки» (м. Київ,17–19 жовтня 2024 року)
Keywords: Research; spontaneous combustion; biomass; thermal decomposition; дослідження; самозаймання; біомаса; термічне розкладання