Продуктивність картоплі столової за диференційованої фертигації - Загурський, Серафим Володимирович (My University, 2024)
Комплексна магістерська кваліфікаційна робота на тему «Продуктивність картоплі столової за диференційованої фертигації» викладено друкованим текстом на 75 сторінках. Робота містить 16 таблиць та 27 рисунки. Список використаної літератури включає 18 джерел. Магістерська робота складається зі вступу та розділів: огляд літератури, умов та методики дослідження, експериментальної частини, економічної ефективності та висновків. За написання розділів відповідали: Вступ (Загурський С.В., Манжула О.С.), Розділ 1 (Загурський С.В., Манжула О.С.), Розділ 2 ( Манжула О.С.), Розділ 3(Загурський С.В., Манжула О.С.), Розділ 4 (Загурський С.В., Манжула О.С.), Висновки (Загурський С.В., Манжула О.С.). У І розділі (огляд літератури) було описано про біологічні особливості картоплі, а саме про її ріст і розвиток. Також було описано вплив фертигації на продуктивність картоплі. У ІІ розділі було описано розташування господарства, та його ґрунтово -кліматичні умови. Також описано методику проведення дослідження з схемодосліду. У ІІІ розділі було проаналізовано експериментальну частину. В розділі розписано: біометричні показники картоплі, вміст мікроелементів по кожній зоні забезпечення в ґрунті та рослині. Також розписано про реакцію грунтового середовища в різних фазах розвитку. У ІV розділі наведена економічна ефективність вирощування картоплі столової з диференційованої фертигації в кожній зоні забезпечення.
Keywords: картопля столова; продуктивність; фертигація; грунтово-кліматичні умови; table potato; productivity; fertility; soil and climatic conditions; speisekartoffel; produktivität; fruchtbarkeit; boden und klimatische bedingungen