Аденокарцинома молочної залози у собак: порівняльний аналіз архітектури та ступеня злоякісності - Гаркуша, Станіслав Євгенійович (НУБІП, 2025)
Теза доповіді з Міжнародної наукової конференції приуроченої 105-річчю факультету ветеринарної медицини та 85-річчю доктора ветеринарних наук, професора,заслуженого діяча науки і техніки України, академіка НААН України Анатолія Йосиповича Мазуркевича
Keywords: молочної залози у собак; структурі онкопатології дрібних тварин; ілюстрації спектра морфології; mammary gland in dogs; structure of oncopathology of small animals; illustrations of the morphology spectrum