Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів / Національний університет біоресурсів і природокористування України (IX Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів ; 2020 р. ; К.) - Ібатуллін, Ільдус Ібатуллович; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Отченашко, Володимир Віталійович; Савченко, Олександр Аркадійович; Штонда, Оксана Анатоліївна; Слободянюк, Наталія Михайлівна; Веретинська, Ірина Анатоліївна; Пашечко, М. І.; Брітченко, І. Г.; Сухенко, Владислав Юрійович (НУБіП України, 2020)
У збірнику праць подані результати сучасних наукових досліджень раціональних технологій виробництва та переробки сільськогосподарської сировини у харчові та кормові продукти, проведений аналіз удосконалених процесів, машин і апаратів харчових і переробних виробництв та описані проблеми санітарії і гігієни переробних підприємств, стандартизації, сертифікації, оцінки і забезпечення якості сировини та готової продукції. Розміщені у збірнику тези доповідей стосуються таких напрямів: «стандартизація і сертифікація продукції АПК та технологій і засобів її виробництва», «Актуальні проблеми виробництва продукції тваринництва і рибництва», «Інноваційні технології переробки продовольчої сировини», «Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК».
Національний університет біоресурсів і природокористування України (IX Міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів ; 2020 р. ; К.)
Рекомендовано до друку Вченою радою факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол №7 від 31.03.2020 року)
Keywords: переробка сировини; стандартизація продовольства; безпека продовольства