Тлумачний словник основних термінів інформаційної культури - Гуменний, Олександр Дмитрович (НУБіП України, 2016)
У тлумачний словник включено понад 120 термінів понятійного апарату інформаційної культури педагогічних працівників освіти. Словник дає змогу найповніше представити значення термінів, вживаних дослідниками у першій чверті ХХІ століття. Особливістю тлумачного словника є наявність в ньому бібліографічних посилань на джерела, що були використані при формулюванні основних понять. Видання адресується науковцям, педагогам, аспірантам, магістрантам, студентам та широкому колу осіб, зацікавлених у розвитку власної інформаційної культури.
Рекомендовано до друку вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: інформатизація; освіта; 3G