Проект віртуальної лабораторії 3D моделювання - Несвідомін, Андрій Вікторович (НУБіП України, 2020)
В статті представлена теза доповіді учасників XV Міжнародної науково- практичної конференції «Обуховські читання», в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку прикладної геометрії та інженерної графіки, дизайну, питання викладання графічних дисциплін.
Keywords: інноваційні підходи; проектування; 3D моделювання; innovative approaches; innovative Ansätze; інноваційні підходи; innovative approaches; 3D modelling