Woah one health activities - Sharandak, V. (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: health activities; ветеринарна медицина; загроза тваринам; оздоровчі заходи; Gesundheitsaktivitäten; Tiermedizin; veterinary medicine; Tiermedizin