Розвиток біржового ринку деривативів - Приходько, А. І. (My University, 2022)
Робота виконана згідно завдання на виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи студенту. Тема роботи затверджена наказом ректора НУБіП України. Кваліфікаційна робота – це самостійна індивідуальна робота аналітичного, розрахункового, бізнесового або організаційно-економічного характеру, що містить рішення завдань узагальненого характеру. Робота відображає рівень теоретичних знань і практичних навичок випускника в рамках обов’язкової та вибіркової складових освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів, його здатність до самостійної професійної діяльності як фахівця освітнього ступеню «Бакалавр». Метою виконання кваліфікаційної роботи є систематизація знань та розширення навичок щодо вирішення завдань відповідно до професійного спрямування.
Keywords: біржовий ринок; деривативи; цінні папери; фондовий індекс; акції; облігації; інвестори; емітенти