Проектування житлового будинку в м. Вишгород, Київської обл. - Мірошніченко, Віталій Володимирович (НУБіП України, 2025)
Тема дипломного проекту: "Проєктування житлового будинку в м. Вишгород, Київської області". Проєкт спорудження 35-ти квартирного житлового будинку виконано на основі вихідних даних для проектування. Будівництво заплановано виконати із введенням споруди в експлуатацію в одну чергу. Будівельно - монтажні роботи мусять виконуватись відповідно до розробленого генеральною підрядною будівельною організацією ―Проєкту виконання робіт‖, який затверджено в установленому порядку. У даному проєкті передбачено використання таких конструкцій, матеріалів і обладнання, які у масовому порядку певний час використовуються в Україні і за офіційною інформацією постачальників мають потрібні сертифікати, чи дозволи на застосування в Україні. Ці сертифікати, дозволи, акти або протоколи є обов’язковим додатком до відповідних договорів замовника з підрядними будівельними організаціями і надаються замовником державній комісії під час введення об’єкта в експлуатацію.
Keywords: проектування житлового будинку; будівельно-монтажні роботи; генеральна підрядна будівельна організація; design of a residential building; construction and installation works; general contracting construction organisation