Вовкотруб, В.Г.Якубчак, О.М.2023-06-192023-06-192022Аналіз основних причин зниження терміну зберігання свинини у півтушах в охолодженому стані в умовах м’ясокомбінату / Вовкотруб В.Г., Якубчак О.М. // Єдине здоров’я – 2022 : матеріали Міжнародної наукової конференції присвяченої 100-річчю кафедр факультету ветеринарної медицини (м. Київ, 22-24 вересня 2022 р.) / НУБіП України, Факультет ветеринарної медицини, НДІ Здоров’я тварин. - К. : 2022. – С. 175– 176https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/9959ukАналіз основних причин зниження терміну зберігання свинини у півтушах в охолодженому стані в умовах м’ясокомбінатуTezidopovidey