Особливості використання механізованого технологічного модуля для зведення вертикальних монолітних елементів будівлі - Рашківський, Володимир Павлович (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей наукових досліджень науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Сучасні проблеми та перспективи розвитку машинобудування України», присвяченої 20-й річниці з дня створення факультету конструювання та дизайну Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: зведення будівель; монолітний каркас; механізоване оснащення; construction of buildings; monolithic frame; mechanised equipment; Bau von Gebäuden; monolithischer Rahmen