Лучшие тепличные и оранжерейные растения. Ч. ІV. Папоротники и плауны - Улльямс, В. С. (Типография Н.А. Лебедева, 1877)
Оцифроване рідкісне видання з фондів наукової бібліотеки є цінним джерелом для дослідників, істориків, науковців. Видання було надруковане у минулому та зберігає особливу наукову, історичну та культурну цінність. Цифрова версія забезпечує зручний доступ до автентичного змісту документа, сприяє збереженню оригіналу та підтримує розвиток відкритої науки. Оцифрування здійснено з дотриманням усіх вимог до збереження бібліографічної унікальності та автентичності першоджерела.
Keywords: Теплицы; оранжереи; растения; ботаніка