Вирощування озимих культур за допомогою комплексних машин - Солтис, Д. І.; Розум, Руслан Іванович; Федірко, М. М. (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей та результати наукових досліджень учасників IIІ міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки: теорія і практика». Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.

Trends and challenges of modern agricultural science: theory and practice : III International scientific internet conference.
Keywords: технологічні процеси у рослинництві; технологічні комплекси машин; прикореневе підживлення; technological processes in crop production; technological machine complexes; root feeding; Technologische Prozesse im Pflanzenbau; Wurzelernährung