Вплив соціокультурних різниць на розвиток дитячої творчості: порівняльний аналіз психологічних аспектів - Алєксєєв, Олександр (НУБіП України, 2023)
Теза доповіді з матеріалів Міжнародної очно-дистанційної науково-практичної конференції молодих вчених (6-7 листопада 2023 р.) [у 2-х ч.], м. Київ.
Keywords: дитяча творчість; соціокультурний контекст; національна ідентичність; психологічний аспект; children's creativity; sociocultural context; national identity; psychological aspect