Культурні обміни як спосіб налагодження міждержавних відносин - Кузьменко, Крістіна Віталіївна (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Українська дипломатія: становлення, розвиток та перспективи» (м. Київ, 10 квітня, 2025 року)
Keywords: міжнародна дипломатія; культурні цінності; економічні механізми; міжнародні турніри; international diplomacy; cultural values; economic mechanisms; international tournaments