Дослідження якості сільськогосподарської продукції, вирощеної товаровиробниками Житомирської області - Ковальова, Світлана Петрівна; Рубан, Ірина Михайлівна; Тимошенко, Зоя Антонівна; Меша, Катерина Вікторівна (НУБіП України, 2025)
В статті представлена теза доповіді учасника Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні технології виробництва, логістики та переробки продукції рослинництва» присвяченої 110-річчю від дня народження видатного вченого, основоположника кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва, завідувача кафедри з 1968 по 1987 рр., доктора сільськогосподарських наук, професора Лесика Бориса Васильовича, 2-3 червня 2025 р. м. Київ.
Keywords: якість продукції; технологічні властивості; гігієнічні властивості; біологічні властивості; product quality; technical properties; biological properties; hygienic properties