Удосконалення технології рибних кулінарних виробів на основі рибної та рослинної сировини - Зеленський, Роман Вікторович (My University, 2024)
Магістерська кваліфікаційна робота складається з 6 розділів, виконана на 68 сторінках, ілюстрована у вигляді 20 таблиць, 6 рисунків та містить 46 бібліографічних джерел. Мета магістерської роботи – удосконалення технології рибних кулінарних виробів. Об’єкт дослідження – рибна та овочева сировина, показники якості та безпечності нової продукції. Предмет дослідження – технологія кулінарних виробів з рибної та рослинної сировини. Визначені органолептичні показники якості готового продукту; досліджено фізико – хімічні показники: вмісту вологи, жиру, білка, мінеральних речовин. Визначено активність води та граничну напругу зсуву. У результаті роботи удосконалено технологію кулінарних виробів на основі рибної та рослинної сировини, розроблено рецептури для збагачення фаршевої начинки рослинною сировиною.
Keywords: манти; африканський сом; овочі; mantis; African catfish; vegetables