Оцінка ризиків аграрних підприємств лісостепової зони України - Горго, Ірина Олександрівна (НУБіП України, 2018)
У статті проаналізовано методи кількісної та якісної оцінки ризиків підприємств. Представлено результати соціологічного опитування керівників аграрних підприємств Лісостепової зони України щодо виявлення факторів, які зумовлюють ризики в аграрному виробництві, ідентифікації та експертної оцінки ризиків у даному регіоні. За результатами дослідження автором надані рекомендації щодо врахування отриманих результатів оцінки для прийняття управлінських рішень.
Keywords: аграрне виробництво; аграрні підприємства; оцінка; управління ризиками; ризики