Управління командною взаємодією в колективі підприємства - Чижов, В. В. (My University, 2023)
Магістерська кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Основний текст магістерської кваліфікаційної роботи викладено на 85 сторінках друкованого тексту, робота містить 16 таблиць і 8 рисунків. Список використаних джерел включає 55 найменувань. У першому розділі магістерської кваліфікаційної роботи узагальнено теоретичні аспекти управління командною взаємодією в колективі підприємства. Було виділено та основні поняття управління командною взаємодією в колективі підприємства. Також охарактеризовано особливості формування команд у організації та проаналізовано методичні підходи до оцінювання управління командною взаємодією в колективі. Другий розділ магістерської кваліфікаційної роботи присвячений проведенню діагностиці управління командною взаємодією в колективі підприємства, а саме проаналізовано якісний склад та плинність персоналу підприємства та оцінено систему управління командною взаємодією в колективі підприємства. У третьому розділі магістерської кваліфікаційної роботи визначено напрями підвищення мотивації команди у колективі підприємства. Також акцентовано увагу на необхідності використання сучасних методів управління командною взаємодією в колективі підприємства та підвищенні професійної компетентності членів команди.
Keywords: команда; командна взаємодія; колектив; персонал; підприємства; team; team interaction; staff; personnel; enterprises; teaminteraktion; kollektiv; personal; unternehmen