Бабич, І.М.Пилипенко, О.Деменюк, О.2021-09-162021-09-162021Температурні режими при зборі та переробці винограду, як регулятори якості столових білих вин / Бабич І.М., Пилипенко О., Деменюк О. // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки», 28-29 квітня 2021 р. - К. : 2021. – С. 10-11.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/7918ukТемпературні режими при зборі та переробці винограду, як регулятори якості столових білих винТези доповідей Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки», 28-29 квітня 2021 р.Tezidopovidey