Особливості конструкції, експлуатація та обслуговування фільтрів для очищення олив ДВЗ - Продеус, Олег; Новицький, Андрій Валентинович (НУБіП України, 2023)
Теза доповіді учасника VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (19–21 квітня 2023 року)
Keywords: фільтр для очищення оливи; продукти окислення; зношування деталей; запуск двигуна; oil filter; oxidation products; wear parts; engine starting