Роль Ради Європейського Союзу у формуванні політики безпеки та оборони - Момот, Катерина (НУБІП України, 2024)
Теза доповіді учасника XVIII Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців» (м. Київ, 17 жовтня 2024 року
Keywords: формування політики безпеки та оборони; елемент механізму формуванні безпеки; європейська обороноздатність; безпекові зобов'язання; security and defense policy formation; element of the mechanism for forming security; European defense capability; security obligations