Перспективи застосуваня аюрведичних фітокомплексів у птахівництві - Кундан, Сандвар; Слинько, А. А.; Іщенко, Я. А.; Бойко, Григорій Васильович; Іщенко, Вадим Дмитрович (My University, 2022)
У статті подані результати доповіді учасників наукових досліджень фундаментального і прикладного характеру, одержані за останні роки науковцями факультету ветеринарної медицини та інших підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України, навчальних і наукових установ України та зарубіжжя, де проводяться дослідження з біології тварин, заразної і незаразної патології тварин, гігієни та якості і безпеки продукції тваринництва.
Keywords: аюрведичні фітокомплекси; лікарські препарати у птахівництві; дія лікарських рослин; Ayurvedic herbal complexes; medicines in poultry farming; action of medicinal plants; Ayurvedische Phytokomplexe; Medikamente in der Geflügelzucht