Моніторинг туристично-рекреаційного потенціалу України - Ткаченко, Надія; Ковальчук, Ірина Василівна (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної студентської конференції «Євроінтеграційні процеси в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі України» (м. Київ, 12 березня, 2025 року)
Keywords: природні ресурси; природні ландшафти; туристично-рекреаційний потенціал; історичні будівлі; natural resources; natural landscapes; tourist and recreational potential; historical buildings