Вивчення англійської мови в Україні під час війни: перепони та актуальність - Чернова, Юлія Вікторівна (НУБіП України, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу" присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: вивчення англійської мови в Україні під час війни; англійська мова в Україні; learning English in Ukraine during the war; Englisch lernen in der Ukraine während des Krieges; Englisch in der Ukraine; English in Ukraine