Інвестиційно-інноваційна діяльність сільськогосподарських підприємств в умовах воєнних дій - Кондратюк, В. В. (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді з матеріалів ХІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 118-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, віцепрезидента УАСГН Крамарова Володимира Савовича (1906-1987) 20-21 лют. 2025 р., м. Київ.
Keywords: інвестиційно-інноваційна діяльність; сільськогосподарські підприємства; матеріально-технічне забезпечення; капітальні інвестиції; investment and innovation activities; agricultural enterprises; logistical support; capital investment