Аналіз машинно-тракторного парку агрофірми «Злагода» - Дьомін, Олександр Анатолійович; Ус, М. М. (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: аналіз машинно-тракторного парку; збирання та транспортування кукурудзи; ефективне збирання врожаю; analysis of the machine and tractor fleet; Analyse des Maschinen- und Traktorenparks; harvesting and transporting corn; Ernte und Transport von Mais; efficient harvesting; effiziente Ernte