Проблемні види бур’янів в посівах ячменю ярого та шляхи контролю їх чисельності - Кулик, М. В.; Шпірюк, A. B.; Анісимова, Антоніна Анатоліївна (НУБіП України, 2021)
Тези доповідей та результати наукових досліджень учасників IIІ міжнародної наукової інтернет-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки: теорія і практика». Висвітлено теоретичні і практичні питання сучасної аграрної науки, напрями їх вирішення та впровадження у виробництво.

Trends and challenges of modern agricultural science: theory and practice : III International scientific internet conference.
Keywords: бур'яни; ячмінь ярий; обробіток ґрунту; weeds; spring barley; soil cultivation; Unkraut; Springgerste