Управління системою дистрибуції підприємства - Гільов, Д. В. (My University, 2023)
Мaгicтеpcькa робота на тему «Управління системою дистрибуції підприємства» викладена на 60 сторінках друкованого тексту, включає 50 використаних джерел. Метою магістерської роботи є закріплення та розширення теоретичних знань на основі реальної практичної діяльності ТОВ «Компанія Авіахім», оволодіння навичками роботи маркетолога: збір даних, їх систематизація, обробка, а також аналіз діяльності ТОВ «Компанія Авіахім». Для досягнення цієї мети буде виконано ряд завдань, зокрема: вивчення теоретичних основ дистрибуції, аналіз внутрішніх та зовнішніх факторів, які впливають на систему дистрибуції підприємства, а також розробка практичних рекомендацій щодо оптимізації цієї системи. Завдання до роботи: - надати характеристику ТОВ «Компанія Авіахім»; - відобразити процес діяльності підприємства на ринку товарів та послуг; -дати характеристику показників, що характеризують ефективність маркетингової діяльності та ТОВ «Компанія Авіахім» в цілому; - дослідити процес маркетингової діяльності на підприємстві; - розробити рекомендації щодо удосконалення маркетингової діяльності. За структурою дана магістерська poбoтa cклaдaєтьcя із вступу, трьох розділів основної частини, висновків, cпиcку використаних джерел. Структура магістерської роботи відповідає поставленим цілям і завданням.
Keywords: дослідження; ринок; дистрибюція; маркетинг; збут; research; market; distribution; marketing; sales; forschung; markt; vertrieb; verkauf