Управління змінами в технологічно керованих середовищах: досвід нутриціології як інструмент сталого розвитку харчування - Урбановський, Станіслав Михайлович; Кругла, Анна Миколаївна; Яшник, Світлана Валеріївна (НУБІП, 2025)
Тези доповідей учасників міжнародної дистанційної науково-практичної конференції «Сталий розвиток суспільства в цифрову епоху: інновації, технології, провідництво та менеджмент в освіті» (м. Київ, 1 жовтня 2025 року)
Keywords: цифрова епоха; демографічні зростання; моделі управління; цифрові трансформації; digital age; demographic growth; management models; digital transformation