Особливості облаштування меморіальної зони у «Парку Захисників України» в м. Києві - Павленко, В. І.; Кушнір, Анатолій Іванович (НУБіП України, 2025)
Теза доповіді з матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції з нагоди 185-річчя ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України «Лісівнича освіта та наука в умовах національних викликів та європейської інтеграції України» (5 – 6 червня 2025 року) м. Київ.
Keywords: Парк «Захисників України»; меморіальна зона; парковий ландшафт; Park of the Defenders of Ukraine; memorial area; park landscape