Формування та розвиток корпоративної культури підприємства - Самолюк, Володимир Андрійович (My University, 2024)
Магістерська кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Основний текст магістерської роботи викладено на 89 сторінках, у тому числі робота містить 82 використаних джерела. Робота присвячена узагальненню теоретиних засад та розробці практичних рекомендацій щодо активізації впливу корпоративної культури підприємства на його розвиток (на прикладі ТОВ «Домінос Піцца Юкрейн»). У вступі наводяться положення, що розкривають актуальність теми дослідження та наукову новизну. визначено мету, основні завдання, об’єкт і предмет дослідження, практичне значення, подається інформація про апробацію результатів дослідження. У першому розділі «Теоретичні засади формування корпоративної культури підриємства» розкриито сутність і функції корпоративної культури в сучасному управлінні та проаналізовано вітчизняні та зарубіжні моделі формування корпоративної культури підприємства. Другий розділ «Аналіз особливостей формування корпоративної культури ТОВ «Домінос Піцца Юкрейн» включає загальну характеристику ТОВ «Домінос Піцца Юкрейн» та аналіз впливу кормпоративної культури на вибір технологій управління досліджуваним товариством. У третьому розділі «Напрями активізації впливу корпоративної культури на розвиток підприємства» розкрито інструменти активізації кормпоративної культури підприємства в сучасних умовах та виокремлено пріоритетні напрями формування позитивної корпоративної культури на підприємствах України. У висновках викладені загальні підсумки дослідження, сформульовані основні положення, що складають зміст магістерської кваліфікаційної роботи.
Keywords: управління підприємством; корпоративна культура; трудові конфлікти; enterprise management; corporate culture; labor conflicts