Практична підготовка студентів у соціальних установах України : навчальний посібник для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності «Соціальна робота» - Тверезовська, Ніна Трохимівна; Вікторова, Леся Вікторівна (My University, 2017)
У навчальному посібнику розглядаються теоретичні та методичні засади практичної підготовки соціальних педагогів, а саме на основі аналізу зарубіжного досвіду професійної підготовки фахівців для соціальної/соціально-педагогічної сфер показано можливості його прогресивних ідей при використанні в Україні. Розкрито професійні основи соціально-педагогічної роботи з різними соціальними групами та категоріями клієнтів, зміст навчальної (соціально-педагогічної) практики у Національному університеті біоресурсів та природокористування України для студентів спеціальності «Соціальна робота». Рекомендовано для викладачів, студентів, соціальних педагогів, фахівців із соціальної роботи.
Keywords: підготовка соціальних педагогів