Щодо питання поводження з відходами у Рівненській області - Бусленко, Г. М.; Ніколайчук, М. С. (НУБіП України, 2021)
В статті представлена теза доповіді учасника ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Формування сталого землекористування: проблеми та перспективи».
Keywords: генерування відходів; сміттєзвалища; екологоорієнтовані технології; waste generation; landfills; environmentally friendly technologies; Abfallaufkommen; Mülldeponien