Гунько Сергій Миколайович2023-12-122023-12-122023Методичні вказівки щодо проходження навчальної практики із дисципліни: «Технологія виробництва продукції рослинництва та тваринництва» : методичні вказівки для студентів денної форми навчання економічного факультету спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / уклад. С.М. Гунько. - К. : ЦП "Компринт", 2023. - 120 с.https://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/10626Рекомендовано Вченою радою агробіологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування УкраїниНаведено методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики із дисципліни «Технологія виробництва продукції рослинництва та тваринництва» для студентів денної форми навчання економічного факультету спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Методичні рекомендації включають програму навчальної практики, її завдання та короткий теоретичний матеріал до кожного із розділів. У методичних рекомендаціях наведено приклади розрахунків, які проводяться під час зберігання зерна та плодоовочевої продукції та пакети завдань для самостійного проведення цих розрахунків студентами. Завершуються методичні рекомендації переліком літературних джерел.ukвиробництво продукції рослинництвавиробництво продукції тваринництваproduction of plant productsHerstellung pflanzlicher ProdukteProduktion von tierischen Produktenproduction of livestock productsМетодичні вказівки щодо проходження навчальної практики із дисципліни: «Технологія виробництва продукції рослинництва та тваринництва»Metodmaterial