Прогартованість ливарних сталей - Синегуб, О. В.; Афтанділянц, Євгеній Григорович (My University, 2022)
В статті представлена теза наукових праць студентів факультету конструювання та дизайну НУБіП України, в яких розглядаються завершені етапи розробок зі спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 192 «Будівництво і цивільна інженерія».
Keywords: прогартованість конструкційної сталі; легування сталі; математичний аналіз; hardening of structural steel; steel alloying; mathematical analysis; Legierung von Stahl; Durchhärtung von Baustahl