Модель старіння в'язко-пружних матеріалів при циклічному навантаженні - Толстенко, Олександр Володимирович (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників XI Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи і тенденції розвитку конструкцій та технічного сервісу сільськогосподарських машин і знарядь» (м. Житомир, 11 квітня, 2025 року)
Keywords: в'язко-пружні матеріали; математичні моделі; розвиток системи; термодинамічна система; viscoelastic materials; mathematical models; system development; thermodynamic system