Психологія стресостійкості студентської молоді : монографія - Афанасенко, Лариса Анатоліївна; Мартинюк, Ірина Анатоліївна; Омельченко, Людмила Миколаївна; Шамне, Анжеліка Володимирівна; Шмаргун, Віталій Миколайович; Яшник, С. (НУБіП України, 2018)
У монографії представлено результати дослідження проблеми психологічного впливу соціальних трансформацій у сучасному суспільстві на особистість. Розглядаються актуальні питання психології освітнього середовища та психології студентського віку. Особливу увагу приділено вивченню стресостійкості у структурі особистості студента. Запропоновано шляхи розвитку стресостійкості особистості в умовах закладів вищої освіти. Видання рекомендоване науково-педагогічним працівникам закладів вищої освіти, психологам, магістрам спеціальностей «Психологія», «Педагогіка вищої школи», а також усім, хто цікавиться проблемами психології.
Рекомендовано Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол № 4 від 28.11.2018)
Keywords: психологія