Реалізація потенціалу продуктивності сортів та гібридів яблуні колоноподібного типу - Олійник, Богдан Ігорович; Кушим, Анастасія Володимирівна (My University, 2024)
Магістерська кваліфікаційна робота на тему: «Реалізація потенціалу продуктивності сортів та гібридів яблуні колоноподібного типу Робота викладена на 80 сторінках друкованого тексту, містить 10 таблиць, 7 рисунків, 99 літературних джерел. Вона складається зі вступу, 6-х розділів, висновків і переліку літературних джерел. У вступі зазначаються біологічні та морфологічні особливості досліджуваної культури та актуальність даної теми. В огляді літератури описується значення яблуні, особливості догляду та основні фактори які мають вплив на ріст і розвиток У другому розділі зазначені ґрунтово-кліматичні умови дослідної ділянки, а також схема та методики проведення досліджень. Аналіз досліджень, а також висновки зазначені у третьому-п’ятому розділах. Дані обліків та вимірювань подані в таблицях, а також в рисунках. В шостому розділі показана економічна ефективність вирощування досліджуваних сортів. У висновках узагальнено основні положення щодо результатів досліджень.
Keywords: яблуня; продуктивність; урожайність; сорт; ефективність; підщепа; габітус; apple tree; productivity; yield; variety; efficiency; rootstock; habit; apfelbaum; produktivität; ertrag; sorte; effizienz; unterlage; wuchsform