Дипломатична діяльність В’ячеслава Липинського 1918–1919 рр. - Осташко, Тетяна Сергіївна (НУБІП України, 2025)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Українська дипломатія: становлення, розвиток та перспективи» (м. Київ, 10 квітня, 2025 року)
Keywords: зовнішньополітичне відомство; дипломатичні представництва; економічні зобов’язання; світова арена; foreign ministry; diplomatic missions; economic obligations; world arena