Допустимі рівні вмісту радіонуклідів у продуктах харчування - Кийко, Н. М.; Смоляк, С. О. (НУБіП України, 2022)
В статті представлена теза матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції присвяченій формуванню сталого землекористування: проблеми та перспективи
Keywords: радіоактивне забруднення; органогенні ґрунти; дренажно-акумулююча (сорбційна) система; radioactive contamination; organogenic soils; drainage-accumulation (sorption) system; radioaktive Kontamination; organische Böden