Збереження продовольчої безпеки україни: перекладацький аспект - Ващенко, К. О.; Ольховська, Наталія Семенівна (My University, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу" присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: продовольча безпека; food safety; Lebensmittelsicherheit